Toivotamme veneiljät tervetulleeksi Kaunissaaren satamaan!

Omalla veneellä saapuvat löytävät Kaunissaaren merikarttasarjan A-osasta sivulta 709. Satamasta löytyvät niin yhteysliikenteen laituri kuin vierasvenesatamakin. Vierasvenesatamaa ylläpitää Pyhtään kunta ja se sijaitsee saaren eteläkärjessä vanhan kalastajakylän yhteydessä. Vierasvenesatama on suojainen aalloilta ja tuulelta kaikkiin ilmansuuntiin. Kaunissaaren monipuoliset palvelut ovat lyhyen kävelymatkan päässä satamasta.

Vierasvenepaikkoja on 86, joista 36 on varattavissa etukäteen. Vesijettipaikkoja on 5 kpl. Sataman sisääntuloväylän syvyys 2,5 m. Vierasvenesataman kulkusyvyys on 2,0 m. Huom! Aallonvaimenninlaiturin (E -laituri) kohdalla kulkusyvyys 1,3 m noin 2 metrin etäisyydellä laiturista (kiinnityskettingit).

Satama avataan 17.5.2024 ja suljetaan 8.9.2024. Satamapalveluihin kuuluu sähkö, vesi, wc, suihkut, pesutupa/pyykkihuoltotila, jätekatos, grillitupa ja septitankin tyhjennys.

Satamamaksut

17.5.-8.9.2024

Päivämaksu
10 € / alkava 4 tuntia
Veneille ja vesijeteille.
Hinta sisältää laituripaikan, kuorikekäymälän käytön sekä arvonlisäveron. Suihkun tai vesi-wc:n käyttö ei sisälly hintaan.

Yöpymismaksu
A-, B-, C ja E-laiturissa 30 € / vrk
D-laiturissa 25 € / vrk
Venepaikalle kiinnittyminen saapumispäivänä klo 12.00 alkaen. Saapuminen klo 24.00 mennessä. Mikäli paikkaan ei ole kiinnitytty klo 24.00 mennessä voidaan paikka luovuttaa toiselle veneilijälle. Maksettuja varausmaksuja ei palauteta.
Venepaikan luovutus lähtöpäivänä klo 11.50 mennessä.
Yöpymismaksun hinta sisältää laituripaikan, sähkön, veden, suihkun, vesi-wc:n, grillikatoksen käytön sekä arvonlisäveron.

Paikkavaraukset ja maksaminen

Kaikki venepaikat on varattavissa etukäteen sähköisesti: www.satamapaikka.com:ssa. Venepaikan voi varata myös paikan päällä, mutta tällöin varaustilanne tulee tarkastaa ennen laituriin ajoa.

Siirry Satamapaikka-palveluun.

Syötä palvelussa pyydetyt tiedot huolellisesti!. Vahvistuksessa saat ohjeet palveluiden käyttöön, mm. tarvittavat koodit ja sähkö.

Palvelut veneilijöille

Veneilijöille on käytössä jätepiste, ulkokäymälät, juomaveden ottopiste, mahdollisuus sähköön omilla jatkojohdoilla, septityhjennysmahdollisuus, grillitupa sekä peseytymismahdollisuus suihkussa. Vierasvenesatama on kyläalueella ja kaikki palvelut ovat aivan sataman tuntumassa.

Saunapalveluita tarjoaa Ravintola Kaunissaaren Maja.
Siirry varaamaan Majan sauna tai hotellihuone >>>

Kauppa >>>

Kahvila >>>

Ravintola >>>

Muut palvelut >>>

Kaunissaaressa ei ole polttoaineen ostomahdollisuutta.

Yhteystiedot

Venevierailuun liittyvissä kysymyksissä nopeimmin ja tarkimmin vastauksen saa olemalla yhteydessä:

Satamaisäntään

Perheyhtiö JP Laine
Puh: +358 440 309798
Sähköposti: j79laine@gmail.com

Satamaisäntä on tavoitettavissa

Toukokuun kolmannen kalenteriviikonlopun perjantain ja juhannusviikon keskiviikon välisenä aikana satamaisäntä on venesataman kävijöiden tavoitettavissa päivittäin puhelimitse klo 08-21 välisenä aikana ja tarvittaessa paikan päällä tarpeen mukaan.

Juhannusviikon torstain ja koulujen alkamista edeltävän viikon sunnuntain välisenä aikana satamaisäntä on paikalla satamassa päivittäin klo 10–17. Lisäksi tavattavissa sataman välittömässä läheisyydessä päivittäin klo 17-20 välisenä aikana sekä tavoitettavissa päivittäin puhelimitse klo 08-21 välisenä aikana.

Koulujen alkamisviikon maanantain ja syyskuun toisen viikonlopun sunnuntain välisenä aikana satamaisäntä on paikalla satamassa perjantaisin, lauantaisin ja sunnuntaisin klo 10-17. Lisäksi satamaisäntä on tavoitettavissa päivittäin puhelimitse klo 08-21 välisenä aikana ja tarvittaessa paikan päällä tarpeen mukaan.

Pyhtään kuntaan
Silloin, kun satamaisäntä ei ole paikalla.

p. 05 4601 5600 tai info@pyhtaa.fi

Haluan kuulumisia Kaunissaaresta!

Tilaamalla Kaunissaaren uutiskirjeen saat sähköpostiisi tuoreita kuulumisia, tarjouksia ja tietoa tapahtumista.

Tilaus on maksutonta, ja voit perua sen koska tahansa kirjeen lopussa olevasta linkistä.
Tietosuoja- ja rekisteriseloste