Kaunissaaren kyläkunta ry.

Kaunissaaren kyläkunta ry. on Kaunissaaren vireä kotiseutuyhdistys. Jäseninä seurassa on niin Kaunissaareen asettuneita kuin sinne sydämeltäänkin kiinnittyneitä. Yhdistyksen tehtävänä on vaalia saaristolaiskulttuuria ja sen elinvoimaisuutta. Keskeisiä toimintamuotoja on erilaisten paikallistapahtumien järjestäminen Kaunissaaressa sekä yhteisen mielipiteen muodostaminen Kaunissaarta tai Itäisen Suomenlahden saaristoa koskevissa kysymyksissä.

Kyläkunnan jäsenmaksun vuodelta 2021 voi maksaa alla olevien tietojen perusteella. Jäsenmaksutilisiirtoja jaetaan myös saaren postilaatikoihin. Samalla tavoin laituripaikkamaksun ja tienhoitomaksun voi suorittaa Kaunissaaren Kyläkunta ry:n tilille. 

Kaunissaaren kyläkunta ry:n maksut vuodelle 2021 

*jäsenmaksu on 12 euroa/henkilö
*tienhoitomaksu ajoneuvoliikenteeltä on 25 euroa / kiinteistö

Laituripaikkojen osalta laskutuksesta ja asiainhoidosta vastaa jatkossa Kaunissaaren osakaskunta. 

Kaikista vuotuismaksuista tulostetaan tilisiirtolomakkeet. Jos et malta odottaa oman "laskun" saapumista, voit halutessa maksaa sinua koskevat vuotuismaksut normaalina tilisiirtona Kaunissaaren kyläkunta ry:n tilille.

Ja jos haluat maksaa jäsenmaksun tai vaikkapa tienkäyttömaksun normaalina laskuna, niin kerro siitä puheenjohtajalle, rahastonhoitajalle tai jollekin yhdistyksen toimihenkilöistä. Näin tietosi saadaan liitettyä yhdistyksen rekisteriin ja sitä kautta saat normaalin tilisiirtolaskun vuosittain. 

 

Maksu Kaunissaaren kyläkunta ry:lle Oma Säästöpankkiin,
tilinumero FI38 4108 0010 2660 81 maksun viitteksi on kirjoitettava "JÄSENMAKSU 2021" sekä etunimi ja sukunimi kenen jäsenmaksusta on kysymys. Samalla kertaa voi luonnollisesti maksaa kaikkien perheenjäsenten maksun, mutta on muistettava mainita maksun viestissä keiden kaikkien jäsenmaksusta on kysymys.


ESIMERKKI:
saaja: Kaunissaaren kyläkunta ry.
saajan tilinumero: FI38 4108 0010 2660 81
summa: 12,00 / henkilö
viesti: JÄSENMAKSU 2021, Kaunis Saarelainen (Nimi esimerkinomainen)

 
Ja tienkäyttö/ajoneuvo/tienhoitomaksun voi samalla tavoin halutessaan suorittaa ennen varsinaisten tilisiirtojen saapumista. Tilinumero on sama kuin yllä. Viestiksi maksuun sen henkilön nimi, jonka ajonouvomaksusta on kysymys ja tietysti tieto "tienkäyttömaksu".
 
ESIMERKKI:
saaja: Kaunissaaren Kyläkunta ry.
saajan tilinumero: FI38 4108 0010 2660 81
summa: 25,00 / kiinteistö
viesti: TIENHOITOMAKSU 2021, Matti Mönkijä (korvaa tämä omalla nimellä...) 

 

 

Kaunissaaren kyläkunta ry:n käytännön toimia hoitaa yhdistykselle valittu hallitus ja sen nimeämät toimikunnat.

Ville Laakso, rahastonhoitaja p. 040 5144419, Tämä sähköpostiosoite on suojattu roskapostia vastaan, aseta javascripttuki päälle nähdäksesi osoitteen.

Toimikunnat: tietoimikunta, markkinointitoimikunta.

Jäsenmaksuksi vuosikokous asetti kuluvalle vuodelle 12 euroa.

Jos kiinnostut yhdistyksen toiminnasta ja haluaisit kuulla enemmän, ota yhteyttä puheenjohtaja Teija Metsärantaan. Jos haluat liittyä Kaunisaaren kyläkunta ry:n jäseneksi, ota yhteyttä rahastonhoitaja Ville Laaksoon.

Kaunissaaren kyläkunta ry:n lisäksi Kaunissaaren yhteisistä asioista huolehtivat myös muut tahot.
Kaunissaaren riistamiehet linjaavat Kaunissaaren metsästystoimintaa.
Kaunissaaren kalastuskunta vastaa yhteisten vesialueiden lupa-asioista ja valvonnasta.
Kaunissaaren osakaskunta hoitaa yhteisten maa-alueiden asioita.

 
Mainostoimisto 4F